Luca barátnőm mindig is egy nagyon sportos alkat volt: a terhesség előtt is rengeteget járt edzeni, tornázni és csak úgy általában mozogni. A mozgás az élete és ez a terhesség alatt sem változott számára, mindent megtett, hogy nemcsak egészségesen, de aktívan töltse azt az áldott állapotban lévő kilenc hónapot. Szülés után is szinte rögtön belevetette magát a sportokba, amikor csak tudott, otthon tornázott amíg kisfia aludt vagy épp akadt egy kis szabadideje. A hónapok múlásával viszont úgy döntött, hogy szeretne egy olyan mozgási lehetőséget is kipróbálni, ami kifejezetten újdonsült anyukáknak szól és amire gyermekeikkel együtt mehetnek, így nemcsak, hogy nem kell nélkülöznie kisfiát egy pár órára, de egy közös élménnyel is gyarapodhatnak.

Szerencséjére pont egy pár hete hirdettek meg egy új baba fitness programot a városban, ahol együtt biztosítottak mozgási lehetőséget az anyukáknak gyerekeikkel együtt. Az egyetlen bökkenő az volt, hogy a megadott terem Lucáékhoz képest a város másik végén volt, amivel még nem is lett volna önmagában gond, de a közlekedéssel problémái akadtak. Nem az autóról volt szó, hiszen az volt neki. A legnagyobb fejtörést a fia, Áron szállítása okozta. Eddig mindig Luca férjének autójával mentek mindenhova, ő viszont hétköznap – amikor az új fitness órák lettek volna – estig dolgozott, így az ő autóját nem használni. A pláne az volt az egészben, hogy még mobilis sem volt a férje autójában lévő ülés, mert be volt építve és nem tudták csak úgy egyszerűen áttenni egyik kocsiból a másikba. Lucáé viszont eddig nem volt felszerelve autós gyereküléssel, így kicsit váratlanul érte a helyzet. Szerencséjére Luca egyik gyerekkori ismerőse, Laura is arra az órára jelentkezett, mint ő, így gyors segítséget kapott a helyzetre: Laura a babaverda.hu oldalát ajánlotta, hiszen itt számos opció közül tudott választani, típusnak megfelelően és még csak nem is kellett sokat várni annak szállítására. Luca egy teljeskörű böngészés után találta meg a tökéletes Broadway autósülését zöld színben, amibe speciális légáteresztő és kivehető szűkítőbetéteket építettek a stabil fejtartás érdekében. Mindezek mellett maga az ülés is csupán 6,5 kg volt, így nem is szakadna bele senki a súlyába, hát még egy jó formában lévő anyuka.

A szállítás utáni első napon rögtön tesztelhették is az ülést és nagyon bejött a választás. Jobban belegondolva azóta nem is hallottam másról ilyen lelkesen beszélni a barátnőmet, amióta megvan az ülés neki: gyakran ajánlja a babaverda.hu-t az óráján résztvevő anyukáknak is, főleg, hogy számos kategóriában forgalmaznak termékeket, legyen szó 0-13 kilogrammostól egészen 15-39 kilogrammos modellekről.

Elmondása alapján az edzőterem által kínált baba fitnesst Áron nagyon élvezte és azóta mindig várja, hogy menjenek a saját zöld ülésében, ami anya piros autójában van.