Volt egy szívinfarktusom tavaly, és azóta óriási hangsúlyt fektetek az egészséges életmódra. Tudom, hogy ez elképesztően időigényes dolog, de ha valakinek van egy kis esze, nem úgy, mint ahogyan nekem nem volt, nem orvosolja a problémát, hanem megelőzi.

Én már ezt, ugye, nem tudom megtenni, de mindent elkövetek, hogy ne történhessen meg még egyszer, hogy ilyen állapotba kerülök.

Nagyon odafigyelek a táplálkozásomra, és rengeteget mozgok. Minden napomat tornával kezdem, mert ez úgy felpezsdíti a vérkeringésemet, hogy minden sokkal könnyebben meg egész nap, ennek köszönhetően.

De amire a legnagyobb hangsúlyt fektetek, az a belső harmónia és nyugalom. Nem csak a testünknek, de a lelkünknek is rendben kell lennie ahhoz, hogy az egészségi állapotunk minimum kielégítő legyen. Sokat segít a meditáció, a belső hang figyelése, amihez nekem óriási plusz segítséget jelent, hogy pár hónapja építtettem egy jacuzzit a kertbe. Az egész olyan idilli, olyan zseniális és annyira pihentető, hogy azóta szinte kicseréltek, úgy érzem. Legalább kétnaponta megejtem a szeánszot, ami egy rövid torna, egy fél óra szauna, és legalább egy óra jacuzzi használat.

Persze, az nagyon fontos, hogy a jacuzzit nem csak használni kell, de karban is kell tartani. Elsőre ijesztőnek tűnhet, de igazából nem olyan bonyolult. Főleg, hogy létezik úgynevezett jacuzzi szerviz. Szakszerű segítséget biztosítanak minden problémás esetre, így nem kell az embernek ezzel törődnie. Ha bármi gond van, csak szólni kell nekik és ők orvosolják. Nekem meg csak annyi a feladatom, hogy élvezzem a pezsgőfürdő kényeztető csodáját.

Imádom, hogy a mai világban már szinte minden lehetséges, amit az ember megálmodik. Fiatal koromban elképzelhetetlen volt számomra, hogy ilyen luxus berendezések legyenek az otthonomban, mint a szauna és a jacuzzi, ma meg már szinte nem is jelent kirívó esetet, hogy nekem van mind a kettő. Szeretem, hogy nem kell ki se tennem a lábam otthonról, hogy használhassam ezeket az eszközöket. És az unokáim is szívesebben és gyakrabban jönnek azóta, büszkék rá és élvezik, hogy a mamánál ilyen szuper berendezések vannak. Kell ennél több az egészségemhez? Azt hiszem, egyértelmű a válasz a kérdésre, és bizton állíthatom, hogy ennek köszönhetően én már soha többet nem leszek olyan beteg.