Amikor valakinek gyereke születik, a róla való gondoskodás minden idejét lefoglalja, főleg eleinte, és ilyenkor bizony nagyon nehéz időt szakítani bármi másra, ami addig az életünk mindennapos része volt. Így van ez a sportolással is.

Sok új anyukának kimondottan nehéz fenntartani az egészséges életmódot és rendszeresen mozogni, úgy, mint eddig, miközben egyre csak növekednek a feladatok, és az ember is egyre fáradtabb. Ilyenkor fontos, hogy az ember olyan megoldásokat találjon, amik megkönnyítik az életét, és lehetőleg több szabadidőt biztosítanak számára. Ilyenkor meg már könnyebben bele lehet illeszteni a napirendbe a mozgást is.

Így talált vissza a barátnőm a futáshoz az iker babakocsival

Az egyik barátnőm már nagyon rég óta fut, szinte minden nap, ez az egyik hobbija. De amikor terhes lett, és utána megszült, ráadásul ikreket, már sokkal kevesebb ideje jutott a futásra. Hiányzott neki, de a gyerekeinek persze felügyeletre volt szüksége, nem kerekedhetett fel reggel 8-kor és indulhatott el futni, hisz nem volt, aki vigyázzon az ikrekre. Láttam rajta, hogy szeretne már megoldást találni a problémára, így elkezdtem utánanézni. Rátaláltam egy boltra, ahol szuper iker babakocsikat is árulnak. És a legjobb az egészben, hogy ezek a kocsik átalakíthatóak sport babakocsikká is, ami azt jelenti, hogy akár kocogni is lehet velük, illetve a kicsit göröngyösebb terepet is jól bírják. Ha iker babakocsit keresel a legjobb helyen jársz – Babakocsik.hu BABAKOCSIK

Emellett ha nem tudna elmenni a boltba, akkor meg is rendelheti, és 100. 000 ft-os rendelés fölött ingyen kihozzák a kocsik az ország egész területén. Át is adtam a barátnőmnek a tippet, és annyira megörült, hogy rögtön meg is rendelt egy ilyen iker babakocsit. Így legalább már nem kell lemondania a futás öröméről.