Minden reggel kocogni járok, mert csak így tudom, felébreszteni a testemet és a lelkemet is. Elég nyögvenyelősen szoktattam rá magam a mindennapos testmozgásra, de azóta sokkal jobban érzem magam a bőrömben, tehát teljesen megérte a kezdeti nehézségek.

Egy hete is éppen a reggeli joggingomat végeztem, amikor egy régi ismerősbe botlottam bele. Egy régi iskolatársam Zolit láttam meg, és alig hittem a szememnek. Zoliról tudni kell, hogy a világ egyik legnagyobb rockere volt felső tagozatban. Szakadt farmer vagy gyakorló nadrág, fekete zenekaros pólók, zsíros haj, acélbetétes bakancs és egy összefirkált málhazsák. Így nézett ki mindig. Nem az igényességéről volt soha híres, ezért döbbentem meg, amikor láttam aznap reggel. Belőtt haj és szakáll, egy igen igényes öltöny és volt nála egy aktatáska, ami kifejezetten felkeltette az érdeklődésemet.

Meg is szólítottam, reméltem, hogy megismer még, mert azért én is sokat változtam az idők alatt. Szerencsére megismert és bele is kezdtünk egy jó kis csevejbe. Megtárgyaltunk mindent nagy vonalakban, ami sulis korunk óta történt. Jó volt látni és hallani is, hogy egyenesben van az élete teljesen.

A beszélgetésünk során, természetesen rákérdeztem, honnan van az a fain aktatáska, amire azt válaszolta, hogy a feleségétől kapta szülinapjára. Nagyon szereti, mert elegáns és praktikus. Hozzá tette még azt is, hogy online rendelte, a bagbox.hu oldalról, ami egy nagyon remek webshop gyerekjáték megrendelni a kiszemelt termékeket. A férfi aktatáska fül alatt meg lehet találni az ő darabját is, de rengeteg elegánsnál elegánsabb aktatáska van. Ráadásul mind valódi bőr, így időtállóak.

Megköszöntem a tájékoztatót és miután elváltunk, egyből hazaindultam, megnézni az előbb említett oldalt. Megnéztem a választékot és rengeteg szép hasznos bőr holmit találtam. Nagyon megörültem ezeknek, mert most már tudom, honnan fogok ajándékot vásárolni a szeretteimnek!