Ha időm engedi, akkor el szoktam menni futni egy kicsit a közeli partra. Persze manapság már régen nem járok annyit el, hiszen a közbiztonság már nem a régi, és a párom sem örül neki, ha egyedül futok. Te szoktál futni?solar-cells-704085_640

Nem is emlékszem rá, hogy mikor volt lehetőségem utoljára arra, hogy egy kicsit magamra is gondoljak, és magammal foglalkozzak. Régen sokkal többet sportoltam, még úszni is eljártunk Andrással a párommal. Régi szép idők, milyen jó is volt. Be kell hogy valljam, hiányzik nagyon a mozgás is, és az is hogy kizökkenjek a megszokott rutinból.

A hétvégi mozgás

Sikerült a gyerekeket rábeszélni, hogy menjenek el a hétvégén egy éjszakára legalább a nagyszülőkhöz. Nem nagyon szeretnek máshol aludni annak ellenére hogy jó helyük lenne pedig. Persze az állandó kényelem, és az internet nagyon függővé teszi a mai gyerekeket. Az hogy kimozduljanak a kertbe, vagy a kutyával játszanak esetleg…

Na de nem is ez a lényeg, hanem az hogy ott aludtak, és végre kettesben lehettünk egy kicsit. Még arra is rá tudtam venni Andrást, hogy kimozduljunk, sőt nem fogjátok elhinni, még egy futásra is. Persze nem mentünk nagyon messze, hiszen rég nem futottunk, és azért mert egy alkalommal sikerült eljutni, nem kell megszakadni. Szóval sikerült egy kis mozgást is belevinni a hétvégébe.

Az egyik háznál éppen napelem rendszert szereltek. Pont a napelemeket adogatták fel, még meg is álltunk kicsit bámészkodni, hiszen ez nem olyan minden napi, amit az ember nap mint nap lát. Te láttál már ilyet? Pár perc bámulás után rájöttünk, hogy ez így elég ciki, hogy bámuljuk őket, így tovább álltunk.

Nem bánnám, ha sikerülne több alkalommal kimozdulni egy kicsit. Bár már annak is örülnék, ha egy egy jó kirándulásra el tudnánk jutni. Ezen az oldalon sok érdekes dolgot olvastam. Többek között arról is, hogy miért is érdemes oda figyelni, és a testünket karban tartani. Persze tudom én, hogy mindenki idő hiányban szenved, én sem vagyok ezzel másképpen. Már annak is örülök, hogy hosszú idő után újra kettesben tudtunk lenni egy kicsit, és ki tudtunk mozdulni. Igaz, hogy a kondink semmit sem ér, sőt nincs is, erre az első pillanatban rá kellett jönnöm, de igyekszem majd valahogyan változtatni ezen a dolgon.