Valamelyik nap épp beléptem az edzőterembe, mikor láttam, hogy a recepciós pultnál akkora a csődület, mint január elején szokott lenni. A naptárban augusztus volt, így biztos voltam benne, hogy történt valami rendhagyó. Évi, a pultoslány azonnal fel is világosította a társaságot, nevezetesen, hogy csőtörés van a női mosdóban. Persze mindenki kétségbeesett és az égig feltörő vízsugárt vizionált, de aztán megnyugodtunk. Mert az egész csak egy tócsa volt. Igaz ugyan, hogy így is aggasztó a dolog. vizgazfutesszerelo24 – az egyik srác azt javasolta, hogy keressék fel őket.

És milyen jól tette. Ahogy írták a honlapjukon is, akár egy órán belül megérkeznek. És ez most, amikor tényleg sürgős volt a dolog, nagyon fontos szempont volt. Közben persze mindenki nyüzsgött, meg tanácsokat osztogatott, meg helyzetet elemzett, de én csak ültem a finom málnás izoszörpömmel és a netet böngésztem. Naná, hogy a szerelőket csekkoltam le.

A vízgazfutesszerelo24.hu a nap 24 órájában ügyeletet tart, több mint harminc éve vannak a szakmában és munkájukra garanciát vállalnak. Szerintem ettől nem is kell több, engem már meg is győztek. De persze tovább böngésztem és láttam, hogy Budapesten és egész Pest megyében dolgoznak. Azt is itt olvastam, hogy milyen sokféle probléma adódhat például a vízvezetékekkel, főleg régi épületekben, ahol a rozsdás vasvezetékek előbb-utóbb kilyukadhatnak. És hogy a műanyag sem az igazi, a legjobb a rozsamentes acél. Azt is megtanultam, vagy legalábbis megjegyeztem, hogy mi a teendő dugulás esetén. Vagyis inkább, hogy mi nem a teendő dugulás esetén. A legfontosabb, mondják a vizgazfutesszerelo24.hu szakemberei, hogy ne próbáljuk magunk megoldani a problémát. Ne öntsünk a lefolyóba mindenféle vegyszert és a csőgörénnyel is csak óvatosan, hisz sokszor nagyobb kárt okozhatunk, amit aztán még nagyobb költségekkel jár helyrehozni.

A lényeg, hogy a dugulás elhárítását is szakemberekre kell bízni. Arra azonban lehet figyelni, hogy ne alakuljon ki dugulás. Így egy egyszerű szűrőbetéttel, ami tényleg pár száz forint csak, már sokat tehetünk azért, hogy például a konyhai csapba ne kerüljön ételmaradék és egyebek. Ez már egy jelentős lépés a dugulás ellen.

A vizgazfutesszerelo24.hu-nál speciális eszközzel, eszközökkel hárítják el a dugulást, ennek is szakemberei, hisz ez is egy olyan dolog, amit nagyon meg kell tanulni. Mint ahogy a vízszerelést is. Sokan azt gondolják, hogy egy egyszerű csaptelep kicserélésére bárki képes. Én ezzel vitatkoznék, mert ilyenkor is nagyon sok a hibalehetőség. Mert például lehet túl lazára és túl szorosra is rögzíteni is a csaptelepet, amit a túl szoros fogással még aztán szét is roppanthatunk. És ugyan kinek hiányzik az, hogy vesz egy szép, drága csaptelepet, amit aztán ő maga tesz tönkre.

Szerintem a szakemberek munkájára nem szabad sajnálni a pénzt. A vizgazfutesszerelo24.hu csapata is évtizedek óta a szakmában van, a tudásuk pedig megkérdőjelezhetetlen. Túl azon, hogy ők valóban tanulták a szakmát, még 32 év gyakorlatuk is van benne, amivel aztán tényleg nem érdemes vitatkozni. Bár senki nem is teszi.

Az általuk elvégzett munkára egyébként garanciát vállalnak. És ha olyan dologról, eseményről van szó, mint például amilyen egy csőtörés, aminek, a javíttatását a biztosítótársaság kifizeti, akkor az ő számlájukat is elfogadják. Ez sem mindegy, hisz nem véletlenül fizet az ember a biztosításért, utána pedig elég rosszul tud esni, ha nem fogadják el az ügyfél által benyújtott számlát.

Szóval legyen szó akár víz-, akár gáz-, vagy fűtésszerelésről, a vizgazfutesszereles24.hu-ra mindig lehet számítani. És nem csak akkor, ha baj van, hanem akkor is, ha valaki építkezik, felújít. Az ilyen esetekben meg különösen fontos, hogy ha már az ember rászánja a pénzt, akkor amit felépít, felújít, az hosszú, hosszú évekig szolgálja biztonságban. Hisz minden az alapoknál kezdődik. A minőségi alapanyagokkal és a minőségi munkával. A mondás úgy tartja, hogy korán munka ritkán jó. Ezt vallják a vizgazfutesszerelo24.hu-nál is, ők a minőségi munkára helyezik a hangsúlyt, hisz az a céljuk, hogy az ügyfeleik elégedettek legyenek és hogy hosszú évekig ne kelljen hozzányúlni a vízhez, fűtéshez vagy épp a gázhoz.