Nemrégiben hosszú idő után elkezdtem a munka mellett újra sportolni, ami nagyon sokat jelent nekem, hiszen hosszú évekig csináltam mindezt versenyszerűen és emiatt mondhatni teljesen hozzá vagyok szokva, hogy kell az életembe egy kis mozgás. Sajnos a tanulás és a pályakezdés ideje alatt visszaszorult ennek a fontossága, amit különösen erőteljesen megéreztem az elmúlt időszakban, így a nyomás enyhülésével muszáj volt nekiállnom újfent a rendszeresített mozgásnak.

kézkrémSajnos gyorsan rá kellett jöjjek, hogy az évek során annyi fölösleges méreganyag halmozódott fel a szervezetemben, hogy az most minden egyes mozgás alkalmával igyekszik is távozni ezzel olyan kiütéseket okozva, amik nem túl kellemesek. Emiatt aztán nyilvánvalóan el kellett kezdenem beszerezni a megfelelő kozmetikumokat ilyen esetekre. Vettem is sok mindent, kézkrémet, testápolót meg mindenfélét csak hogy ne kelljen ilyen kellemetlenségek miatt szenvednem. Szerencsére viszonylag jól működik mindegyik, bár ha elmegyek edzeni még mindig erőteljes allergiás kiütéseim lesznek, amik rohadtul viszketnek, de legalább utána gyorsan megoldom a problémát egy kézkrémmel. Nagyon nagy segítség ez nekem, ugyanis tényleg eléggé kellemetlen érzés tud lenni mindez, éppen ezért sokszor tényleg csak szenvedek ha túl vagyok mondjuk egy futókörön. Emiatt aztán tényleg kénytelen voltam belevetni magamat ebbe a „vállalkozásba”. Mostanra mondjuk azt már elmondhatjuk, hogy megtanultam a krémek és egyéb kozmetikumok segítségével kezelni a helyzetet, ráadásul mindeközben az étrendemen is elkezdtem alakítani, ezzel azt hiszem egyre közelebb is kerülök ahhoz, hogy végleg leszámoljak a problémáimmal.

Szerencsére annyit azért elmondhatunk, hogy a kézkrém nem csupán ilyen esetekben tesz nagyon jó szolgálatot, így aztán nem látom akadályát annak, hogy a jövőben is éljek az általuk nyújtott szolgáltatásokkal. Idővel ugyanis remélem, hogy az étrend váltással és a rendszeres sporttal sikerül az allergiámat teljesen elmulasztani, így a kézkrém már tényleg csak a bőrápolás céljából kell majd, hogy terítéken legyen. Ha ez így lesz akkor hihetetlenül boldog leszek, ugyanis már most érzem, hogy milyen sokat segít az ember közérzetén az, hogy a felgyülemlett dolgok távoznak, addig pedig marad a kemény munka.