Rá kellett ébrednem, hogy puhány és punnyadt vagyok, amióta dolgozom és nem sportolok. Igen, ez a felismerés épp most tört rám csak úgy. Hiába sportoltam az iskola és az egyetem alatti időben, most hogy dolgozom és nincs időm semmire abbahagytam. Rosszul tettem, de legalább együtt tettük rosszul a párommal, aki ugyanúgy sportoló volt, de már nem mozog semmit. Nem mehet ez így tovább. Az is erős túlzás, hogy nincs idő semmire, hiszen csak azért nincs, mert annyira fáradtak vagyunk, hogy nincs kedvünk semmihez. Ez egyszerűen orvosolható, testmozgással, ugyanis hangulatjavító hatása is van és fitten tart, segít elűzni az álmosságot és a biztonság kedvéért az izomláz kialakulásában is segít. A legjobb barátnőm talált egy oldalt, ahol rövid, 15 perces erősítő gyakorlatok vannak. Elterveztük hát, hogy otthon fogunk erősíteni, mielőtt elindulunk a munkába. Na most ez eddig szép és jó, de nyáron annyira meleg van otthon, hogy nem esik jól benne mozogni, télen pedig annyira hideg, hiába fűtenek, hogy akkor meg azért nem. Elkezdtünk azon gondolkodni, hogy lehetne megoldani a kérdést, mert az biztos, hogy edzenünk kell, és hogy azt otthon akarjuk csinálni. Felhívtam anyukámat, nincs-e valami ötlete.fűtés klímával

Olyan nem létezik, hogy egy anyának ne legyen ötlete és persze most sem volt ez másképp. Nemrégiben szereltetett be az irodájába egy klímát, mert ugye dolgozni se lehet melegben. Az Intensa inverteres klímáját választotta. Elmondott róla mindent, amit tudnom kell. Először is arról világosított fel, hogy a fűtés klímával egy lehetséges dolog. Ami már csak azért érdekes ugye, mert nekem nem csak nyárra kell megoldást találnom, hanem télre is. A hűtő-fűtő klíma eszembe se jutott volna, jól tettem, hogy felhívtam anyát. Elmondta továbbá azt is, hogy az inverteres klíma nemcsak amiatt jó választás nekem, mert télen, nyáron is jó, hanem azért is, mert költséghatékony és energiatudatos, vagyis miután megvettem visszahozza az árát, mert minimális energiafelhasználással is képes működni, nem áll le, ezzel elősegítve az energiafelhasználást és minimális teljesítményfelvétellel indul. Ezeken kívül több szempontból is megéri nekem a klímát fűtés opcióval választani, de ezt már nem akarta telefonon elmesélni, inkább elküldött egy linket, ahol utánajárhattam. Az előnyei között találtam, hogy programozható, vagyis olyan hőmérsékletet alkotok, amilyet szeretnék. Sőt, ha gyereket szeretnék vállalni, akkor a babának is sokat fog segíteni azáltal, hogy fűt, márpedig szeretnénk idővel egy babát, tehát erre is gondolni kell, persze ez csak egy okkal több, hogy ezt a megoldást válasszam. Rengeteg problémát jelent munkahelyemen, hogy a légkondi rám fújja a hideget és megbetegszem, az Intensa fűtős klímája még erre is megoldást kínál, ugyanis állíthatom az irányát is és az erősségét is a kifújt légáramnak. Ezt az eszközt egyenesen nekem találták ki.

Fel is hívtam egyből a barátnőmet, akinek nemrég született meg a kisbabája és kért, hogy szóljak neki, ha találok valami megoldást a hidegre a lakásban, mert náluk még fűtés mellett is hideg van, ami pedig nem tesz jót a picinek. El is újságoltam neki, hogy anyukám segítségével megtaláltam a megoldást mind az ő problémájára, mind pedig az enyémre. Továbbküldtem neki a linket, amit anyukám mutatott nekem, hogy meg tudja mutatni a férjének, hátha megtetszik neki az ötlet és meg is veszik. A barátnőmet már meggyőztem, neki se jutott volna eszébe, hogy a fűtés klímával mára már egy természetes dolog. Természetesen nem elég a fűtőtestek helyett egy darab klíma, de akinek erre van szüksége, még ez is megoldható az Intensanál.

Ezután összeszedtem minden információt, hogy én is megmutathassam a páromnak, hogy mit talált nekünk anya. Szerintem nem kérdéses, hogy a hűtő-fűtő klímát kell választanunk, hiszen minden évszakban temperált hőmérsékletet biztosít, ennek megfelelően minden évszakban biztosított a lehetőség a testmozgásunkhoz és a jövőbeni terveinkhez, mint gyermekvállalás is hozzásegít, igaz csak egy gomb a kabáthoz, de minden egy kis lépéssel kezdődik. Alig várom a véleményét az inverteres klímáról és alig várom, hogy annak felszerelése után végre elkezdhessünk együtt edzeni, ezzel egyszerre több álmom is teljesül.