Fontosnak tartom, hogy a hétköznapjaim része legyen a rendszeres testmozgás. Ennek keresem minden létező formáját, szeretek mindent kipróbálni. Leginkább az ugrálós dolgokat szeretem, ez persze nem jelenti azt, hogy néha ne esne jól valamilyen nyugisabb, ám hatékony mozgásforma. Legutóbb csak egy viszonylag egyszerű tornára ugrottam be a közeli terembe egy barátnőmmel. Sok mindenről beszélgettünk, de a leginkább a salgó polc ár maradt meg bennem, mint téma. Ugyanis ez nem olyan dolog, amiről csak úgy bármikor elkezd beszélni az ember.

Mindez persze onnan jött, hogy a terem egy elkerített részében volt pár polc. Ezek azért voltak odatéve, hogy igény esetén, ha szem előtt szeretnénk tartani bármilyen holminkat, azt oda letegyük. Mivel lényegében egy elkerített részről van szó, és egy kedves idős bácsi felel a cuccok biztonságáért, így annyira nem is tűnik abszurd dolognak. Rendesen van sorszámos biléta, mint egy rendes ruhatárban, csak itt annyiban más, hogy látod az értékeidet torna vagy edzés közben.

Nekem kicsit még így is furcsának tűnt a dolog, de leginkább azért, mert szokatlan. Meg is kérdeztem, hogy mióta van itt ez a rendszer. Mint kiderült, csak egy pár hete. Barátnőm azt is elmesélte, hogy ő segített az intézkedésben, mert amúgy is egy ilyen rendszert szerettek volna, csak nem volt mindegy, hogy a salgó polc ár mennyire rúg magasra. Ezért mindenképpen olyan céget kellett keresni, amelyik reális áron nyújt szolgáltatást, és még segít is a beszerelésben. Teljesen véletlenül akadt rá a RackingLog oldalára, ahol úgy tűnik, hogy mindenben megfelelnek.

Még a kapcsolatot is ő vette fel a céggel, mert nagyon szereti ezt a termet, és szívesen segít nekik bármiben. Elmesélte, hogy egy közösen megbeszélt időpontban a RackingLog munkatársai kiérkeztek egy felmérésre. Ekkor el tudták mondani az elképzeléseket, később pedig az elképzelés, és a hely adottságai alapján kaptak egy árajánlatot, valamint olyan terveket, amik könnyen értelmezhetőek.

Úgy látták, hogy valóban jó volt a választás, a salgó polc ár a RackingLog-nál nagyon kedvező. Mivel én ehhez nem értek, ezért inkább csak hallgattam barátnőmet, aki próbált a lehető legjobban bevezetni a fém polcok világába. Bár nem ezt tartottam a világ legérdekesebb témájának, de azt már megtanultam, hogy rá mindig érdemes figyelni, mert bármi, amit mond, az később még hasznos lehet. Megérzéseim beigazolódtak, ugyanis másnap este a vacsoránál apukám tette fel a nagy kérdést, hogy valamelyikünk tud-e olyan céget mondani, ahol jó áron kaphat polcokat.