Rendszeresen járok edzőterembe. Nem kizárólag edzés céljából, hanem azért is, hogy találkozzak a haverokkal. Jól esik edzés után meginni egy proteinshake-et és beszélgetni kicsit. A legutóbbi alkalommal épp a flottakezeles.hu -ról volt szó.

Az egyik barátom rendkívül elégedett a cég szolgáltatásaival, ezért mindent elmesélt róluk. Nem titkolt szándéka volt, hogy meleg szívvel ajánlja is nekünk a flottakezeles.hu oldalt. Az oldal a cégek pénzügyi működtetéséhez nyújt segítséget. Egészen pontosan ahhoz, hogy a költségek a lehető legkedvezőbbek legyenek és a pénzt ne csak költsék, hanem hagyják “dolgozni” a cégtulajdonosok. Tartós bérlet, lízing, áfa és hitel ügyintézésében nyújtanak segítséget, valamint céges autókat is lehet bérelni tőlük.

A flottakezeles.hu segít, ahol tud

A flottakezeles.hu különlegessége, hogy számos ingyenes és hasznos anyaggal segítik az érdeklődőket, hogy ismereteket szerezzenek a fentiekben taglalt témákkal kapcsolatban. Így az oldalukon megtalálható például egy ingyenes, 5 részes levélsorozat, melyben az alábbi kérdésekre kaphatunk választ:

  • Hogyan válasszunk céges autót anélkül, hogy később problémák adódnának, netán rejtett költségek merülnének fel?
  • Mikor és milyen finanszírozási lehetőséget érdemes választani, hogy az cégünk számára a lehető legkedvezőbb legyen?
  • Hogyan számolható ki, hogy meddig érdemes használni a céges autót?
  • Az autógumikkal kapcsolatos problémák megoldása
  • Milyen típusú autót válasszunk: hibrid, benzines vagy dízel? Mikor, melyik éri meg?

A flottakezeles.hu blog oldalára kattintva egyébként további értékes tartalmakkal bővíthetjük ismereteinket, így már csak a rengeteg információért is megéri az oldalra látogatni.

Szolgáltatási csomagok választéka

A flottakezeles.hu számos szolgáltatással is várja az érdeklődőket. Ezeket csomagokba sorolta, szám szerint háromba. A standard csomag azoknak ajánlott, akik a pénzből hasznot szeretnének termelni és nem örülnek neki, ha a pénzük csak úgy áll. Továbbá szorgalmazzák, hogy a céges autóikat profik kezeljék. A standard csomag a tartós bérlet, a biztosítások, az adók és a flottakezelés terén nyújt hathatós segítséget.

A comfort csomag igénybe vevői már extra szolgáltatásokat is kaphatnak, nem kell például számolniuk az autók szervizeléseinek költségeivel és az ügyintézés terheit is leveszik a cég munkatársainak válláról. Így egy úgynevezett garantált díjas szerviz és gumi szolgáltatást is magában foglal, vagyis a kopóalkatrészek költségeit, a kötelező szervizek árát, a gumipótlások díját és a logisztikát is. Ráadásul 0-24 órában állnak rendelkezésre a flottakezeles.hu munkatársai.

A superior csomag a legnagyobb, ennek megfelelően ez kínálja a produktumok legteljesebb körét. Ezt azoknak ajánlják, akik az összes létező szolgáltatást egyben szeretnék kihasználni. Az előző csomagok mellett az alábbiakkal is támogatja a cégeket a superior csomag: csereautót biztosítanak ingyenesen abban az esetben, ha valamelyik céges autó meghibásodna. Segélyszolgálatot biztosítanak a nap 24 órájában országúton és városban is. A segélyszolgálat azonnal a helyszínre siet. Az autók szállításával sem lesz gondja a cégeknek, ugyanis a flottakezeles.hu az elvitelüket is megoldja, ha szervizbe vagy gumicsere esedékes.

Láthatjuk, hogy egy ilyen flottakezelő cég tényleg minden problémát elvon tőlünk, amely a céges autók intézésével kapcsolatos. Előnyös üzlet ez, hiszen mindenki jól jár. Ők is és mi, cégtulajdonosok is. Nem véletlenül ajánlotta őket ennyire a barátom.

Ezért is szeretem az edzőtermet. A testmozgáson túl mindig tanulok valami újat is. Több szempontból is előnyös, ha rendszeresen jár közösségbe az ember és közben még sportol is.